Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

 Nieuwe tarieven 2020 zijn bekend! 

Laatste update: 21 maart 2020

Wat betekent het Corona virus voor TractorSpoor? 

Beste gast van TractorSpoor,  
De regels rondom het Corona-virus veranderen per dag. Zo kan je de ene dag nog gewoon een biertje in de kroeg gaan drinken en de volgende dag is alle horeca dicht. Sinds gisteren kan je zelfs je oma niet meer bezoeken in het verzorgingshuis! Allemaal maatregelen die nodig zijn om het virus te beheersen... 

Op dit moment komen er uiteraard weinig boekingen meer binnen bij TractorSpoor. Immers, niemand weet hoe de wereld er morgen uitziet. Stevenen we af op een Lock-down of ziet de wereld er over een maand weer beter uit? 

Zoals de situatie vandaag is kunnen we geen tractor-ritten aanbieden.
We kunnen nu niet even gezellig rond de tafel met appelgebak en een bakje koffie. Ook kunnen we geen praktijkles geven op de tractor omdat wij dan veel te dicht naast onze gasten zitten. Groepen kunnen we al helemaal niet ontvangen.  

Hier komt ook nog bij dat wij beiden werkzaam zijn in de zorg-sector. Op dit moment worden er al flink overuren gemaakt en de verwachting is dat dit snel zal toenemen. 

Gasten die al geboekt hebben voor een tractorrit in 2020 worden 1 week van te voren door ons gebeld. Met de informatie van dat moment zullen we samen een beslissing nemen.

Als er vragen/opmerkingen zijn schroom niet om contact met ons op te nemen. 
Het kan soms iets langer duren voordat wij reageren, dit heeft te maken met onze werkzaamheden in de zorg. 

Zorg goed voor jezelf en elkaar! 

Ben & Ingrid Vos
TractorSpoorKaart
Opbellen
E-mail