Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

Onze beschikbaarheidskalender is geopend voor seizoen 2022!

Gastenboek:

Gastenboek

28 berichten op 6 pagina's
Alex
19-09-21 09:37:47
Wij hebben heerlijk van deze uitje genoten. Het was een mooie zomersedag in september, ideal om de streek tussen Tricht en Asperen te verkennen. Wij werden vriendelijk bij koffie en taart ontvangen en Ben (de eigenaar) heeft de bediening van de tractor helder en eenvoudig uitgelegd en de routes met ons besproken. Wij konden zien dat er heel veel aandacht was en word besteden om de ervaring zo leuk mogelijk te maken. De routeomschrijving was makkelijk te volgen de tractor eenvoudig te handhaven. De wegen waarop wij reden waren niet druk dus wij konden lekker met de tractor pad. Wat een pret!
Dirk Jan en Anja den Hartog - Leeuwis
16-08-21 11:55:32
Op zaterdag 14 augustus 2021 hebben wij een tractor gehuurd voor een dag , dit ter gelegenheid van mijn verjaardag . mijn wens was nog eens een tractor te besturen .
Wij werden hartelijk ontvangen door Ben en kregen koffie met appeltaart en een toefje slagroom . Na dit lekkers werden de routes uitgelegd en hoe de tractor te bedienen . Daarna zijn wij naar buiten gegaan waar Ben alles uitlegde hoe de tractor werkt en daarna ging Dirk Jan met Ben een proefritje maken .
Daarna kon het avontuur beginnen , we hebben een geweldige dag gehad en ondanks dat wij in Asperen wonen hebben wij genoten van de omgeving . Om 12.30 zijn wij gaan picknicken en hebben gesmuld van de heerlijke boterhammen en koffie die Ingrid had klaar gemaakt . Ingrid had nachtdienst gehad en heeft eerst de lunch klaargemaakt en is toen lekker gaan slapen , ontzettend lief van haar.
Wij zijn verder gegaan en een stil landweggetje opgezocht en toen was het mijn beurt om te rijden , in een woord geweldig !
Nogmaals wij hebben een superdag gehad en alles was tot in de puntjes geregeld , Ben en Ingrid hartelijk dank !

Groetjes Dirk Jan en Anja.
Opmerking:
Hallo Dirk-Jan en Anja,
Wat ons zal bijblijven dat jullie echte kilometervreters zijn! Ondanks dat wij niet twijfelde aan jullie enthousiasme is het heel leuk voor ons om dit nog eens te lezen.
Bedank en wellicht tot ziens!
Ben & Ingrid
Noelle De Jong
14-08-21 14:24:07
Vorige week zaterdag een ontzettend leuke dag gehad. In de ochtend heel leuk ontvangen en na een korte uitleg konden we op pad.
We hebben verschillende routes gereden die erg duidelijk waren uitgeschreven, met leuke extra informatie erbij.
We hebben genoten van de omgeving, het weer en de mensen!
Opmerking:
Hoi Noëlle,
bedankt voor je review en de groetjes aan je oom!
Ben
Friedi Pastoors
17-07-21 19:24:04
Mijn broertje Jurgen heeft het Syndroom van Down en is gek op trekkers. Vandaag heeft hij een topdag gehad, Ben en Ingrid hebben alles super geregeld. En voor ons was het ook leuk, wij hebben ook genoten. We hebben ruim 4 uur gereden, onderweg picknick, op een terras aan de Linge koffie gedronken, heerlijk relaxte dag. Voor herhaling vatbaar!

Groeten, Ruud en Friedi en Jurgen
Opmerking:
Bedankt voor de complimenten en de leuke foto's die jullie gestuurd hebben. Deze komen één dezer dagen op de pagina: https:­//­tractorspoor.­nl/­Foto-­s-­van-­gasten/­
We zien jullie graag weer een keer terug.
Ben & Ingrid
Wouter Koek
13-06-21 16:51:58
Hallo Ben en Ingrid,
Ons jaarlijks uitje van de mannendag hebben we dit jaar vanuit jullie mooie locatie gedaan. Eerst genoten van een kop koffie met heerlijke appeltaart, en daarna een prima uitleg van de tractoren. Ook de routebeschrijving was prima en goed uit te voeren. Daarnaast was het natuurlijk ook prachtig weer. Langs de route veel mooie en gezellige terrassen. Onze complimenten voor de prima verzorging, gastvrijheid en natuurlijk was ook het materiaal prima in orde.
Nogmaals dank jullie wel, wij hebben een topdag gehad.
Opmerking:
Hoi Wouter,
graag gedaan natuurlijk. Jullie waren een gezellige club. Als ik jullie was zou ik de frequentie van de mannendag maar een opschroeven naar 2X per jaar :-))
Groetjes, Ben en Ingrid
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map