Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

              Reserveer een leuke rit door de Betuwe

Gastenboek

Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
Fred en Saskia Wit
11-06-22 11:34:40
Op 3 juni 2022 hebben wij een tractor-rit gemaakt, heel erg leuk.
Mooi weer, prachtige route, lekkere boerenlunch mee. Goed voor elkaar, enorm leuke dag gehad.
Echt een aanrader om eens op een andere manier de Betuwe te bekijken.
Opmerking:
Bedankt voor jullie bericht.
Fijn te lezen dat jullie een leuke dag hebben gehad.. (maar dat was bij terugkomst al duidelijk :-))
Wij hopen dat jullie nog lang kunnen terugkijken op een bijzondere dag.
Marina en Noël Naert
18-05-22 09:27:06
Na een paar keer uitstel (corona... sneeuw...) was het op 12 mei eindelijk zover en trokken we er met de liefdevol onderhouden Mc Cormick op uit. Voor mij een geweldige verjaardagsverrassing en onderdompeling in mijn kinderjaren, voor ons beiden een zonovergoten trip in het mooie Linge-landschap, incl. lunch op een terras aan de waterkant!
Bedankt en bravo, Ben, voor je toewijding en de perfecte organisatie!
Alex
19-09-21 09:37:47
Wij hebben heerlijk van deze uitje genoten. Het was een mooie zomersedag in september, ideal om de streek tussen Tricht en Asperen te verkennen. Wij werden vriendelijk bij koffie en taart ontvangen en Ben (de eigenaar) heeft de bediening van de tractor helder en eenvoudig uitgelegd en de routes met ons besproken. Wij konden zien dat er heel veel aandacht was en word besteden om de ervaring zo leuk mogelijk te maken. De routeomschrijving was makkelijk te volgen de tractor eenvoudig te handhaven. De wegen waarop wij reden waren niet druk dus wij konden lekker met de tractor pad. Wat een pret!
Dirk Jan en Anja den Hartog - Leeuwis
16-08-21 11:55:32
Op zaterdag 14 augustus 2021 hebben wij een tractor gehuurd voor een dag , dit ter gelegenheid van mijn verjaardag . mijn wens was nog eens een tractor te besturen .
Wij werden hartelijk ontvangen door Ben en kregen koffie met appeltaart en een toefje slagroom . Na dit lekkers werden de routes uitgelegd en hoe de tractor te bedienen . Daarna zijn wij naar buiten gegaan waar Ben alles uitlegde hoe de tractor werkt en daarna ging Dirk Jan met Ben een proefritje maken .
Daarna kon het avontuur beginnen , we hebben een geweldige dag gehad en ondanks dat wij in Asperen wonen hebben wij genoten van de omgeving . Om 12.30 zijn wij gaan picknicken en hebben gesmuld van de heerlijke boterhammen en koffie die Ingrid had klaar gemaakt . Ingrid had nachtdienst gehad en heeft eerst de lunch klaargemaakt en is toen lekker gaan slapen , ontzettend lief van haar.
Wij zijn verder gegaan en een stil landweggetje opgezocht en toen was het mijn beurt om te rijden , in een woord geweldig !
Nogmaals wij hebben een superdag gehad en alles was tot in de puntjes geregeld , Ben en Ingrid hartelijk dank !

Groetjes Dirk Jan en Anja.
Opmerking:
Hallo Dirk-Jan en Anja,
Wat ons zal bijblijven dat jullie echte kilometervreters zijn! Ondanks dat wij niet twijfelde aan jullie enthousiasme is het heel leuk voor ons om dit nog eens te lezen.
Bedank en wellicht tot ziens!
Ben & Ingrid
Noelle De Jong
14-08-21 14:24:07
Vorige week zaterdag een ontzettend leuke dag gehad. In de ochtend heel leuk ontvangen en na een korte uitleg konden we op pad.
We hebben verschillende routes gereden die erg duidelijk waren uitgeschreven, met leuke extra informatie erbij.
We hebben genoten van de omgeving, het weer en de mensen!
Opmerking:
Hoi Noëlle,
bedankt voor je review en de groetjes aan je oom!
Ben
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map