Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

Onze beschikbaarheidskalender is geopend voor seizoen 2022!

Gastenboek:

Gastenboek

28 berichten op 3 pagina's
Alex
19-09-21 09:37:47
Wij hebben heerlijk van deze uitje genoten. Het was een mooie zomersedag in september, ideal om de streek tussen Tricht en Asperen te verkennen. Wij werden vriendelijk bij koffie en taart ontvangen en Ben (de eigenaar) heeft de bediening van de tractor helder en eenvoudig uitgelegd en de routes met ons besproken. Wij konden zien dat er heel veel aandacht was en word besteden om de ervaring zo leuk mogelijk te maken. De routeomschrijving was makkelijk te volgen de tractor eenvoudig te handhaven. De wegen waarop wij reden waren niet druk dus wij konden lekker met de tractor pad. Wat een pret!
Dirk Jan en Anja den Hartog - Leeuwis
16-08-21 11:55:32
Op zaterdag 14 augustus 2021 hebben wij een tractor gehuurd voor een dag , dit ter gelegenheid van mijn verjaardag . mijn wens was nog eens een tractor te besturen .
Wij werden hartelijk ontvangen door Ben en kregen koffie met appeltaart en een toefje slagroom . Na dit lekkers werden de routes uitgelegd en hoe de tractor te bedienen . Daarna zijn wij naar buiten gegaan waar Ben alles uitlegde hoe de tractor werkt en daarna ging Dirk Jan met Ben een proefritje maken .
Daarna kon het avontuur beginnen , we hebben een geweldige dag gehad en ondanks dat wij in Asperen wonen hebben wij genoten van de omgeving . Om 12.30 zijn wij gaan picknicken en hebben gesmuld van de heerlijke boterhammen en koffie die Ingrid had klaar gemaakt . Ingrid had nachtdienst gehad en heeft eerst de lunch klaargemaakt en is toen lekker gaan slapen , ontzettend lief van haar.
Wij zijn verder gegaan en een stil landweggetje opgezocht en toen was het mijn beurt om te rijden , in een woord geweldig !
Nogmaals wij hebben een superdag gehad en alles was tot in de puntjes geregeld , Ben en Ingrid hartelijk dank !

Groetjes Dirk Jan en Anja.
Opmerking:
Hallo Dirk-Jan en Anja,
Wat ons zal bijblijven dat jullie echte kilometervreters zijn! Ondanks dat wij niet twijfelde aan jullie enthousiasme is het heel leuk voor ons om dit nog eens te lezen.
Bedank en wellicht tot ziens!
Ben & Ingrid
Noelle De Jong
14-08-21 14:24:07
Vorige week zaterdag een ontzettend leuke dag gehad. In de ochtend heel leuk ontvangen en na een korte uitleg konden we op pad.
We hebben verschillende routes gereden die erg duidelijk waren uitgeschreven, met leuke extra informatie erbij.
We hebben genoten van de omgeving, het weer en de mensen!
Opmerking:
Hoi Noëlle,
bedankt voor je review en de groetjes aan je oom!
Ben
Friedi Pastoors
17-07-21 19:24:04
Mijn broertje Jurgen heeft het Syndroom van Down en is gek op trekkers. Vandaag heeft hij een topdag gehad, Ben en Ingrid hebben alles super geregeld. En voor ons was het ook leuk, wij hebben ook genoten. We hebben ruim 4 uur gereden, onderweg picknick, op een terras aan de Linge koffie gedronken, heerlijk relaxte dag. Voor herhaling vatbaar!

Groeten, Ruud en Friedi en Jurgen
Opmerking:
Bedankt voor de complimenten en de leuke foto's die jullie gestuurd hebben. Deze komen één dezer dagen op de pagina: https:­//­tractorspoor.­nl/­Foto-­s-­van-­gasten/­
We zien jullie graag weer een keer terug.
Ben & Ingrid
Wouter Koek
13-06-21 16:51:58
Hallo Ben en Ingrid,
Ons jaarlijks uitje van de mannendag hebben we dit jaar vanuit jullie mooie locatie gedaan. Eerst genoten van een kop koffie met heerlijke appeltaart, en daarna een prima uitleg van de tractoren. Ook de routebeschrijving was prima en goed uit te voeren. Daarnaast was het natuurlijk ook prachtig weer. Langs de route veel mooie en gezellige terrassen. Onze complimenten voor de prima verzorging, gastvrijheid en natuurlijk was ook het materiaal prima in orde.
Nogmaals dank jullie wel, wij hebben een topdag gehad.
Opmerking:
Hoi Wouter,
graag gedaan natuurlijk. Jullie waren een gezellige club. Als ik jullie was zou ik de frequentie van de mannendag maar een opschroeven naar 2X per jaar :-))
Groetjes, Ben en Ingrid
jaco Oudshoorn
06-06-21 20:16:59
Vrijdag 14 mei 2021: Henny en ik heb geweldig genoten van het rond touren op de Mccormick. Vroeger had mijn vader een soortgelijke trekker maar die was weg toen ik 4 jaar werd, dus nooit mee gereden.
In de morgen nog met de winterjas tot bovenin gesloten. Maar in het zonnetje kunnen genieten van de heerlijke lunch. Ik ga zeker nog een keer trekker rijden! Hopelijk dan in korte broek.
Opmerking:
Bedankt voor jullie berichtje Jaco en Henny. Je kan ook altijd last-minute bellen, geen probleem.. Rijden kunnen jullie nu dus de volgende keer zijn jullie snel op weg.
Groetjes,
Ben & Ingrid
Therese en Guido Litjens
31-05-21 10:09:07
Hallo Ben,

De tractor tocht was een verrassing voor mijn man Guido. En wat hebben we genoten met als extra kers op de taart het mooie weer. Leuke ontvangst in de jaren 50 huiskamer / keuken; duidelijke uitleg en routes. Zeker landgoed Marienwaerdt was de moeite waard. Lekker relaxt langs de Linge en wat een leuke reacties krijg je op zo'n oldtimer tractor :-). We hebben een superdag gehad.
Opmerking:
Hoi Therese en Guido,
Was gezellig! En jullie hadden inderdaad heerlijk weer, zeker na het slechte voorjaar. Perfect timing :-)
Groetjes,
Ben en Ingrid
Johan & Ada Naaktgeboren
30-05-21 14:32:04
Zaterdag 29 Mei 2021: Wat een mooie dag hebben we beleefd. Een geweldige ervaring om met een oldtimer tractor de mooi uitgestippelde route te kunnen rijden. Alles was tot in de puntjes verzorgd: Het welkom, de gastvrijheid, de uitleg, de tractor, de route en catering voor onderweg! al met al een echte aanrader.
Ben en Ingrid, hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze geweldige beleving.
groetjes Johan & Ada
Opmerking:
Hoi Johan en Ada,
...en dan ook nog eens een prachtige zonnige voorjaarsdag. Wij hopen dat jullie niet zijn verbrand!
Wat we wel hopen is dat jullie nog lang kunnen nagenieten van dit avontuur.
Groetjes,
Ben en Ingrid
Bianca en marco Houthooft
20-05-21 23:13:41
20 mei 2021; mijn verjaardag; wat een leuk avontuur en wat een passie van Ben. Een super goede uitleg. Wat geeft zo’n tractor een vrijheidsgevoel, met de wind door je haren. Je voelt je soms net de koningin op de tractor, je blijft zwaaien.😜 bedankt!
Opmerking:
Hallo Bianca en Marco,
gasten die terugkomen zijn altijd enthousiast maar jullie spannen de kroon! :-)
Succes met jullie B&B "Ut Hoeveneind" in Oosterhout.
Ben & Ingrid
Joop en Els Vermeulen
02-05-21 13:54:09
Wat een bijzondere dag hebben wij beleefd!
Mijn man wilde altijd een keer rijden op een oude tractor. Bij Tractorspoor een tegoedbon gevraagd en hem op zijn verjaardag gegeven.
na een gezellig ontvangst en uitleg zijn wij op pad gegaan. Het routeboekje is goud! Wij wisten niet dat de Betuwe zo mooi was. De perenbomen stonden al in volle bloei en de appelbomen bijna. Ondanks dat het nog best wel fris was hadden we een heerlijk zonnetje. Rode gezichten dus, volgende keer zonnebrand mee...
Aanrader voor nieuwe rijders: Rijdt de "grote" route, daar krijg je geen spijt van.
Wij komen zeker nog eens terug, misschien een mooie herfstrit?
Bedankt ben en Ingrid!
Opmerking:
Hallo Joop en Els.
V.w.b. de herfstrit: Hou wel rekening met het einde van het seizoen: 30 september.
(Mocht het nog mooi weer zijn dan verlengen we dit naar 31 oktober)
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map