Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

Op 13 augustus jl. is er weer een persconferentie geweest. Wij gaan door met max 2 tractoren per dag. Lees hierover op onze Corona-pagina

Gastenboek:

Gastenboek

28 berichten op 2 pagina's
Gonneke Gonneke Roggeveen
28-07-17 11:54:54
Onze zoon werd 26 jaar en wij gingen hem, op deze dag, op een speciale manier verrassen. Ik organiseerde een inspiratie dag voor hem.
Vier inspirerende ervaringen, waarvan de eerste; tractor rijden!
Helemaal in jaren 60 stijl werden we door de enthousiaste eigenaar Ben ontvangen met een ouderwets kopje koffie. Wij brachten een stukje traditioneel gebak mee. Voordat wij op pad gingen, met een van zijn
prachtig gerestaureerde tractor, kregen we eerst een rondleiding door het jonge bedrijf van Ben. Al rijdend in de ochtendzon langs een mooie route door de Betuwe genoot onze zoon volop van dit stuk gerestaureerd 'oud ijzer'. Aan het einde van zijn inspiratiedag vertelde hij dat het tractor rijden als mooiste inspiratie beleefd had.Tractor rijden bleek een groot succes.
Ook namens onze zoon; dank je wel Ben voor deze geweldige beleving! Inspirerende groet, Gonneke
Opmerking:
Hoi Gonneke, graag gedaan!
Floor en Marijke
07-07-17 11:36:56
Bedankt Ben en Ingrid voor deze fantastische dag, ook namens ons hondje!
Leuk dat je het mogelijk hebt gemaakt dat ons hondje mee kon rijden in een mandje op het spatbord, ook hij heeft geweldig genoten. :-)
We hebben nooit geweten dat de Betuwe zo mooi was. Met name de afwisseling van natuur, dorpjes en dijkjes vonden wij helemaal top.
We komen volgend jaar graag weer rijden. (Misschien een nieuwe route?)
Groetjes Floor en Marijke
Opmerking:
Hoi Floor en Marijke,
Jullie hondje mee op de tractor was absoluut een geslaagd experiment. Gelukkig hebben jullie geen Deense Dog, dan hadden we toch een probleem gehad!
Ik hoop jullie volgend jaar weer te zien, ik ga zeker proberen een nieuwe route voor jullie uit te zetten.
Vivien de Laak
22-05-17 13:56:10
Wij hebben onze trouwdag gevierd met een super leuk uitstapje: zelf rijden op een old-timer tractor. Dat was niet alleen leuk om te rijden, maar langs de hele route hebben wij alle moois van de Betuwe gezien. Wij waren in een windmolen geweest en daar heb ik verschillende bloem gekocht. Een pannenkoekenmeel van tarwebloem, volkorentarwe, boekweitmeel en rijstmeel was bijzonder lekker! Gedurende een paar uurtjes rijden op een old-timer tractor, meeste voorbijgangers hadden vrolijk tegen onze gezwaaid of gegroet. Gezellig! Echt een aanrader voor om te ontspannen. Omdat na het ritje wordt jij ook vrolijk van.
Bedankt Ingrid en Ben van TractorSpoor voor dit uitstekend aanbod. :-)
Opmerking:
Hoi Vivien, Gerard en Lucas,
Leuk om te zien dat mensen uit de buurt ook kunnen genieten van een tractor-ritje door de Betuwe. Ik hoefde niet bang te zijn dat jullie verdwaalden.. :-)
René Rutten
30-04-17 09:52:01
Hallo Ingrid, Ben en Frits,
Gisteren een geweldige ervaring op de oude Guldner uit 1958. Na een goede uitleg en een korte proefrit konden we zelf de weg op. Met de erg duidelijke routebeschrijving reden we over de mooiste weggetjes en dijkjes met steeds de Linge aan onze zijde. Onthaasting...dat was het echt want ook de fietsers en auto's op de dijkjes hadden geen haast en we werden overal toegezwaaid. Onderweg genoeg tijd om te pauzeren, maar het was nog net iets te fris om de tractor langs de Linge te parkeren om te picknicken. Wel even een terrasje aangedaan om de ouwe Guldner ook even rust te gunnen. Tegen vieren kwamen we weer aan in Tricht. Hier dronken we in de jaren '50 kamer nog een heerlijk pilsje met onze andere rijders Ron en Elke. Bedankt Ingrid en Ben (en Frits) en succes als het morgen 'echt' begint. Cily en René
Opmerking:
Hoi Cily en Rene,
Als het straks nog wat warmer is zijn jullie weer welkom hoor! Dan kan je wél picknicken en een misschien een stukje zwemmen in de Linge? Nog bedankt voor de mooie foto's, deze kan ik goed gebruiken in dit stadium.
Ron Marac
29-04-17 21:28:48
Lieve Ben en Ingrid, wat hebben we vandaag genoten van de heerlijke rit op de McCormick in het zonnetje. Eerst nog een beetje wennen en de kat uit de boom kijken. Maar na goede uitleg van Ben konden we al heel snel zelfstandig op pad. Met een glimlach op ons gezicht reden we het Trichtse dorp uit. Over de bijzonder mooie Lingedijk met de fruitbomen in de bloesem. Iedereen zwaaien en groeten onderweg en vele duimpjes omhoog. Een tussenstop bij Rust Wat aan het water voor een lekker bakkie. Bijzonder leuk om dit samen met Rene R en zijn vrouw te kunnen beleven. Bedankt voor jullie goede zorgen. Heel veel succes met de opening en ik kan het echt van harte aan iedereen aanbevelen. Groetjes Ron en Elke.
Opmerking:
Hallo Ron en Elke,
Leuk te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.
Zo zie je maar dat niet alleen de Posbank mooi is, de Betuwe kan er ook wat van!
Peter Voorthuizen
21-04-17 09:10:24
Hoi Ben,
Wil nog even laten weten dat ik nog steeds aan het nagenieten ben, het wordt tijd dat ik zelf een oldtimer ga aanschaffen. Nooit geweten dat ik ook kan genieten van een lage snelheid.
Groetjes,
Peter
Opmerking:
Hoge snelheid geeft wel meer adrenaline natuurlijk, dit geeft meer ontspanning. Ik zal ook voor je uitkijken naar een mooie oldtimer. Groetjes, Ben
Ria Post
12-04-17 18:41:02
Wat een mooie site Ben en een geweldig initiatief! Veel Succes!!
Opmerking:
Hoi Ria, bedankt voor je bericht. Wanneer kom je een keer rijden met Frank? :-)
Joost en Barbara Vermeulen
10-04-17 16:02:08
Wij waren één van de gelukkigen die een testrit op een oldtimer tractor mocht maken. Ben had ons gevraagd om als "testpiloot"te fungeren.
Wat een bijzondere ervaring!
Wij werden ontvangen in een keuken die geheel ws ingericht in de jaren vijftig. Alsof wij bij opa op bezoek waren.
Hierna mochten we ons een dagje vermaken op de Güldner. (De Goede Reede)
Omdat je zo hoog zit heb je een fantastich uitzicht op de omgeving.
Halverwege hebben we de Güldner geparkeerd bij cafe de Nooteboom. Hier heerlijk gelunched.
Wij kenden de Betuwe nog niet maar komen zeker nog een keer terug, wat een prachtig gebied. Wij hebben vooral genoten van het Landgoed Mariënwaerd en dijkjes langs de Linge.
Ben en Ingrid, bedankt voor deze fantastische dag, wij komen zeker nog een keer langs!
Joost & Barabara
Opmerking:
Hoi Joost en Barbara,
fijn dat jullie zo genoten hebben!
Wij hopen jullie snel weer eens te zien, jullie zijn welkom.
Ben & Ingrid
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map