Zelf de Betuwe verkennen op een 

 oldtimer tractor !Gastenboek:

Gastenboek

Carmen en Cor
23-06-19 11:26:57
Wat een topdag hebben we gehad!!! Ontvangst in jaren ‘50-stijl met koffie en heerlijke appeltaart, gezellige verhalen, een heldere uitleg en oefenrondje onder leiding van Ben. Daarna lekker tuffen door en genieten van de Betuwe.
Dank je wel, Ben, het was geweldig!
Opmerking:
Graag gedaan Carmen en Cor en het was zeker gezellig!
Madelon de Graauw
13-05-19 10:12:03
Al zo vaak geroepen “Oh kijk daar die tractor, daar zou ik wel ’s op willen rijden” en toen kreeg ik het cadeau :)
Ben, wat een hartelijke ontvangst met heerlijke appeltaart en je verhalen en uitleg. We vonden het geweldig. Het is even nadenken over het 'iets anders gas geven’ maar dat heb je na een paar minuten al onder de knie. En wat een mooie route zeg, het was Oh en Ah en Kijk daar de hele tijd. De Linge...groen groen groen.­..­vogels.­..­ooievaarsnesten.­..­
Terrasje, een hoop bekijks met achteruit inparkeren maar dat gaat supermakkelijk dus de duimen gingen omhoog haha. Na 5 uur toch maar terug naar Ben. Dankjewel voor het uitlenen van je prachtige tractor, het was echt super. Jos en Madelon
Opmerking:
Hoi Madelon,
Dank jullie wel voor de complimenten! Wij hopen dat het een dag was die je je nog lang zal herinneren. Zo te lezen gaat dat wel lukken :-) .
Groet, Ben & Ingrid
Willem en Suzan Ros
17-08-18 09:34:40

13 juli werd ik 65 en mijn vrouw had voor mij een surprise geregeld, iets wat ik altijd al had willen doen, 'TRACTOR RIJDEN’ . Na een warm onthaal in een woning uit de jaren 50 kreeg ik van Ben een uitleg, hij beweerde dat ik binnen 5min kon tractor rijden, daar had ik wel even mijn bedenking over, hij had gelijk.

Wij kregen de groene, zat heerlijk, vering erop, wel belangrijk en wij op weg. Het viel op dat op de weg alleen de 6de versnelling gebruikt wordt en dat je veel met de koppeling moet doen, door kleine leuke dorpjes, veel bekijks, fietsers rijden met je op en maken een praatje. Op het parkeerterrein in Beesd, tussen de auto's de tractor gezet, mooi gezicht en wat eten en daarna weer verder. De route, welke we meekregen, is prachtig, langs de rivier de Linge en door de boomgaarden, het was voor ons een geweldig gebeuren. Bedankt voor de goede verzorging en ik kan nu zeggen dat ik……. TRACTOR kan RIJDEN.


Willem en Suzan Ros Zoetermeer
Opmerking:
Altijd weer lgeweldig om te zien: De spanning vooraf en de opluchting als het tractorrijden makkelijker is dan je gedacht had. Fijn te horen dat jullie het zo naar 't zin hebben gehad.
Angela Roovers
27-05-18 14:37:18
Deze winter was ik op zoek naar een cadeautje voor de verjaardag van mijn vader (tweede helft 80). Omdat hij van oude tractoren houdt zocht ik op internet op beurzen, boeken en dergelijke. Toen stuitte ik op Tactorspoor, onmiddellijk was ik enthousiast. En ook Pa zag het wel zitten om in het voorjaar een ritje te gaan maken. Mijn moeder (zelfde leeftijd) wilde ook graag mee, dus plannen gemaakt om met zijn vieren te gaan en twee tractors te huren. Oorspronkelijk zouden we op Hemelvaart gaan, maar door tegenvallende weersverwachtingen hebben we de afspraak doorgeschoven naar de zaterdag erna, wat moeiteloos kan. En wat een goede beslissing. Een prachtige dag, niet te warm, niet te koud, bijna geen wind. De ontvangst door Ben en Ingrid was zeer vriendelijk en na duidelijke instructies van Ben konden we op pad. Iedereen met ook maar een beetje gevoel voor techniek kan op zo’n oude tractor rijden. Je zit hoger dan op een fiets dus je ziet veel meer van het prachtige landschap. Vrijwel iedereen die je tegenkomt vind het leuk, groet, zwaait of maakt zelfs foto’s.
Pa zat als eerste op de tractor en heeft de hele dag zelf gereden! Na een lekkere lunch in Beesd zijn we op het gemakje terug getuft met nog een stop bij de Hoenderik kwamen weer terug bij Tractorspoor. Nog wat nagepraat met wat te drinken. Dit was een dag met een gouden randje en één waar je het jaren later nog over hebt!

Groetjes, Angela en Jan
Opmerking:
Beste Angela,
Ook wij hebben genoten. Het is prachtig om te zien dat er mensen op leeftijd zijn die nog lekker fit zijn en het avontuur nog aandurven. Echt geweldig!
Ben & Ingrid
Melissa Bot
27-10-17 14:34:03
Wauw! Wat een gave dag hebben wij gehad. Ik gaf een mooie trekkerrit cadeau aan mijn vriend, een echte tractorfan. We hebben ontzettend genoten van de route, de natuur en gewoon de hele beleving.

Tractorspoor is een prachtige startende onderneming. Dit bedrijf is écht, het gaat om het beleven van een leuke rustgevende dag. Dat straalt ook Ben ook uit, hij wil je graag een mooie dag bezorgen.

Wij komen zeker nog een keer terug!
Natasja Van Maurik
12-08-17 17:15:16
Wat een super leuke dag! Fantastische route, echt een unieke belevenis die ik iedereen van harte aanbeveel!
Gonneke Gonneke Roggeveen
28-07-17 11:54:54
Onze zoon werd 26 jaar en wij gingen hem, op deze dag, op een speciale manier verrassen. Ik organiseerde een inspiratie dag voor hem.
Vier inspirerende ervaringen, waarvan de eerste; tractor rijden!
Helemaal in jaren 60 stijl werden we door de enthousiaste eigenaar Ben ontvangen met een ouderwets kopje koffie. Wij brachten een stukje traditioneel gebak mee. Voordat wij op pad gingen, met een van zijn
prachtig gerestaureerde tractor, kregen we eerst een rondleiding door het jonge bedrijf van Ben. Al rijdend in de ochtendzon langs een mooie route door de Betuwe genoot onze zoon volop van dit stuk gerestaureerd 'oud ijzer'. Aan het einde van zijn inspiratiedag vertelde hij dat het tractor rijden als mooiste inspiratie beleefd had.Tractor rijden bleek een groot succes.
Ook namens onze zoon; dank je wel Ben voor deze geweldige beleving! Inspirerende groet, Gonneke
Opmerking:
Hoi Gonneke, graag gedaan!
Floor en Marijke
07-07-17 11:36:56
Bedankt Ben en Ingrid voor deze fantastische dag, ook namens ons hondje!
Leuk dat je het mogelijk hebt gemaakt dat ons hondje mee kon rijden in een mandje op het spatbord, ook hij heeft geweldig genoten. :-)
We hebben nooit geweten dat de Betuwe zo mooi was. Met name de afwisseling van natuur, dorpjes en dijkjes vonden wij helemaal top.
We komen volgend jaar graag weer rijden. (Misschien een nieuwe route?)
Groetjes Floor en Marijke
Opmerking:
Hoi Floor en Marijke,
Jullie hondje mee op de tractor was absoluut een geslaagd experiment. Gelukkig hebben jullie geen Deense Dog, dan hadden we toch een probleem gehad!
Ik hoop jullie volgend jaar weer te zien, ik ga zeker proberen een nieuwe route voor jullie uit te zetten.
Vivien de Laak
22-05-17 13:56:10
Wij hebben onze trouwdag gevierd met een super leuk uitstapje: zelf rijden op een old-timer tractor. Dat was niet alleen leuk om te rijden, maar langs de hele route hebben wij alle moois van de Betuwe gezien. Wij waren in een windmolen geweest en daar heb ik verschillende bloem gekocht. Een pannenkoekenmeel van tarwebloem, volkorentarwe, boekweitmeel en rijstmeel was bijzonder lekker! Gedurende een paar uurtjes rijden op een old-timer tractor, meeste voorbijgangers hadden vrolijk tegen onze gezwaaid of gegroet. Gezellig! Echt een aanrader voor om te ontspannen. Omdat na het ritje wordt jij ook vrolijk van.
Bedankt Ingrid en Ben van TractorSpoor voor dit uitstekend aanbod. :-)
Opmerking:
Hoi Vivien, Gerard en Lucas,
Leuk om te zien dat mensen uit de buurt ook kunnen genieten van een tractor-ritje door de Betuwe. Ik hoefde niet bang te zijn dat jullie verdwaalden.. :-)
René Rutten
30-04-17 09:52:01
Hallo Ingrid, Ben en Frits,
Gisteren een geweldige ervaring op de oude Guldner uit 1958. Na een goede uitleg en een korte proefrit konden we zelf de weg op. Met de erg duidelijke routebeschrijving reden we over de mooiste weggetjes en dijkjes met steeds de Linge aan onze zijde. Onthaasting...dat was het echt want ook de fietsers en auto's op de dijkjes hadden geen haast en we werden overal toegezwaaid. Onderweg genoeg tijd om te pauzeren, maar het was nog net iets te fris om de tractor langs de Linge te parkeren om te picknicken. Wel even een terrasje aangedaan om de ouwe Guldner ook even rust te gunnen. Tegen vieren kwamen we weer aan in Tricht. Hier dronken we in de jaren '50 kamer nog een heerlijk pilsje met onze andere rijders Ron en Elke. Bedankt Ingrid en Ben (en Frits) en succes als het morgen 'echt' begint. Cily en René
Opmerking:
Hoi Cily en Rene,
Als het straks nog wat warmer is zijn jullie weer welkom hoor! Dan kan je wél picknicken en een misschien een stukje zwemmen in de Linge? Nog bedankt voor de mooie foto's, deze kan ik goed gebruiken in dit stadium.
Ron Marac
29-04-17 21:28:48
Lieve Ben en Ingrid, wat hebben we vandaag genoten van de heerlijke rit op de McCormick in het zonnetje. Eerst nog een beetje wennen en de kat uit de boom kijken. Maar na goede uitleg van Ben konden we al heel snel zelfstandig op pad. Met een glimlach op ons gezicht reden we het Trichtse dorp uit. Over de bijzonder mooie Lingedijk met de fruitbomen in de bloesem. Iedereen zwaaien en groeten onderweg en vele duimpjes omhoog. Een tussenstop bij Rust Wat aan het water voor een lekker bakkie. Bijzonder leuk om dit samen met Rene R en zijn vrouw te kunnen beleven. Bedankt voor jullie goede zorgen. Heel veel succes met de opening en ik kan het echt van harte aan iedereen aanbevelen. Groetjes Ron en Elke.
Opmerking:
Hallo Ron en Elke,
Leuk te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.
Zo zie je maar dat niet alleen de Posbank mooi is, de Betuwe kan er ook wat van!
Peter Voorthuizen
21-04-17 09:10:24
Hoi Ben,
Wil nog even laten weten dat ik nog steeds aan het nagenieten ben, het wordt tijd dat ik zelf een oldtimer ga aanschaffen. Nooit geweten dat ik ook kan genieten van een lage snelheid.
Groetjes,
Peter
Opmerking:
Hoge snelheid geeft wel meer adrenaline natuurlijk, dit geeft meer ontspanning. Ik zal ook voor je uitkijken naar een mooie oldtimer. Groetjes, Ben
Ria Post
12-04-17 18:41:02
Wat een mooie site Ben en een geweldig initiatief! Veel Succes!!
Opmerking:
Hoi Ria, bedankt voor je bericht. Wanneer kom je een keer rijden met Frank? :-)
Joost en Barbara Vermeulen
10-04-17 16:02:08
Wij waren één van de gelukkigen die een testrit op een oldtimer tractor mocht maken. Ben had ons gevraagd om als "testpiloot"te fungeren.
Wat een bijzondere ervaring!
Wij werden ontvangen in een keuken die geheel ws ingericht in de jaren vijftig. Alsof wij bij opa op bezoek waren.
Hierna mochten we ons een dagje vermaken op de Güldner. (De Goede Reede)
Omdat je zo hoog zit heb je een fantastich uitzicht op de omgeving.
Halverwege hebben we de Güldner geparkeerd bij cafe de Nooteboom. Hier heerlijk gelunched.
Wij kenden de Betuwe nog niet maar komen zeker nog een keer terug, wat een prachtig gebied. Wij hebben vooral genoten van het Landgoed Mariënwaerd en dijkjes langs de Linge.
Ben en Ingrid, bedankt voor deze fantastische dag, wij komen zeker nog een keer langs!
Joost & Barabara
Opmerking:
Hoi Joost en Barbara,
fijn dat jullie zo genoten hebben!
Wij hopen jullie snel weer eens te zien, jullie zijn welkom.
Ben & Ingrid
Tonen: 5  10   20
Kaart
Opbellen
E-mail