Zelf de Betuwe verkennen op een 

 oldtimer tractor !Gastenboek:

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Natasja Van Maurik
12-08-17 17:15:16
Wat een super leuke dag! Fantastische route, echt een unieke belevenis die ik iedereen van harte aanbeveel!
Gonneke Gonneke Roggeveen
28-07-17 11:54:54
Onze zoon werd 26 jaar en wij gingen hem, op deze dag, op een speciale manier verrassen. Ik organiseerde een inspiratie dag voor hem.
Vier inspirerende ervaringen, waarvan de eerste; tractor rijden!
Helemaal in jaren 60 stijl werden we door de enthousiaste eigenaar Ben ontvangen met een ouderwets kopje koffie. Wij brachten een stukje traditioneel gebak mee. Voordat wij op pad gingen, met een van zijn
prachtig gerestaureerde tractor, kregen we eerst een rondleiding door het jonge bedrijf van Ben. Al rijdend in de ochtendzon langs een mooie route door de Betuwe genoot onze zoon volop van dit stuk gerestaureerd 'oud ijzer'. Aan het einde van zijn inspiratiedag vertelde hij dat het tractor rijden als mooiste inspiratie beleefd had.Tractor rijden bleek een groot succes.
Ook namens onze zoon; dank je wel Ben voor deze geweldige beleving! Inspirerende groet, Gonneke
Opmerking:
Hoi Gonneke, graag gedaan!
Floor en Marijke
07-07-17 11:36:56
Bedankt Ben en Ingrid voor deze fantastische dag, ook namens ons hondje!
Leuk dat je het mogelijk hebt gemaakt dat ons hondje mee kon rijden in een mandje op het spatbord, ook hij heeft geweldig genoten. :-)
We hebben nooit geweten dat de Betuwe zo mooi was. Met name de afwisseling van natuur, dorpjes en dijkjes vonden wij helemaal top.
We komen volgend jaar graag weer rijden. (Misschien een nieuwe route?)
Groetjes Floor en Marijke
Opmerking:
Hoi Floor en Marijke,
Jullie hondje mee op de tractor was absoluut een geslaagd experiment. Gelukkig hebben jullie geen Deense Dog, dan hadden we toch een probleem gehad!
Ik hoop jullie volgend jaar weer te zien, ik ga zeker proberen een nieuwe route voor jullie uit te zetten.
Vivien de Laak
22-05-17 13:56:10
Wij hebben onze trouwdag gevierd met een super leuk uitstapje: zelf rijden op een old-timer tractor. Dat was niet alleen leuk om te rijden, maar langs de hele route hebben wij alle moois van de Betuwe gezien. Wij waren in een windmolen geweest en daar heb ik verschillende bloem gekocht. Een pannenkoekenmeel van tarwebloem, volkorentarwe, boekweitmeel en rijstmeel was bijzonder lekker! Gedurende een paar uurtjes rijden op een old-timer tractor, meeste voorbijgangers hadden vrolijk tegen onze gezwaaid of gegroet. Gezellig! Echt een aanrader voor om te ontspannen. Omdat na het ritje wordt jij ook vrolijk van.
Bedankt Ingrid en Ben van TractorSpoor voor dit uitstekend aanbod. :-)
Opmerking:
Hoi Vivien, Gerard en Lucas,
Leuk om te zien dat mensen uit de buurt ook kunnen genieten van een tractor-ritje door de Betuwe. Ik hoefde niet bang te zijn dat jullie verdwaalden.. :-)
René Rutten
30-04-17 09:52:01
Hallo Ingrid, Ben en Frits,
Gisteren een geweldige ervaring op de oude Guldner uit 1958. Na een goede uitleg en een korte proefrit konden we zelf de weg op. Met de erg duidelijke routebeschrijving reden we over de mooiste weggetjes en dijkjes met steeds de Linge aan onze zijde. Onthaasting...dat was het echt want ook de fietsers en auto's op de dijkjes hadden geen haast en we werden overal toegezwaaid. Onderweg genoeg tijd om te pauzeren, maar het was nog net iets te fris om de tractor langs de Linge te parkeren om te picknicken. Wel even een terrasje aangedaan om de ouwe Guldner ook even rust te gunnen. Tegen vieren kwamen we weer aan in Tricht. Hier dronken we in de jaren '50 kamer nog een heerlijk pilsje met onze andere rijders Ron en Elke. Bedankt Ingrid en Ben (en Frits) en succes als het morgen 'echt' begint. Cily en René
Opmerking:
Hoi Cily en Rene,
Als het straks nog wat warmer is zijn jullie weer welkom hoor! Dan kan je wél picknicken en een misschien een stukje zwemmen in de Linge? Nog bedankt voor de mooie foto's, deze kan ik goed gebruiken in dit stadium.
Tonen: 5  10   20
Kaart
Opbellen
E-mail