Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

LET OP: Vanaf maart 2023 is het vertrekpunt van TractorSpoor gewijzigd! 

informatie

Laatste nieuws: 

TractorSpoor is verhuisd! 
Vanaf 1 maart 2023 worden de tractorritten verzorgd door Erwin en Lois .  
Je vertrekt dan vanaf hun prachtige oude poldermolen in Geldermalsen!

 

Het concept, de routes en de tractoren blijven nagenoeg hetzelfde, alleen het vertrekpunt wijzigt:  Watermolenweg 8, 4191PN, GeldermalsenWELKOM BIJ TRACTORSPOOR

Je hebt ze vast wel eens zien rijden, prachtige tractoren uit de jaren 50. Zij hebben een groot deel van hun leven gewerkt voor de boer en nemen je nu mee voor een rit over de dijkjes van de Linge en door de natuur van de prachtige Betuwe. Je mag de hele dag zelfstandig op pad met zo'n mooie oldtimer!

De ultieme manier van onthaasten!

Je hebt nu de mogelijkheid om zelf plaats te nemen achter het stuur en zelfstandig op pad te gaan. Ook is er ruimte voor 2 passagiers. De passagiers zitten gezellig naast je op de spatborden. Een tractorrijbewijs heb je niet nodig* en je krijgt een uitgebreide instructie vooraf om het besturen van de tractor onder de knie te krijgen. Leerzaam en leuk! 
Daarna ben je "eigen baas" en ga je op pad met je tractor om de prachtige Betuwe te verkennen.
We verwachten je voor 21:00u 's avonds weer terug in Tricht.

De allermooiste routes door de Betuwe

De routes die wij voor je hebben uitgezet voeren hoofdzakelijk over de dijken van de prachtige rivier de Linge. Je rijdt over een landgoed, komt door vele schilderachtige dorpjes en prachtige natuurgebieden.
In het routeboekje staan leuke "weetjes" over de omgeving waar je door rijdt.
Onderweg heb je ruimschoots de tijd om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan een molen, museum, restaurantje, boomgaard of één van de vele landgoedwinkeltjes... of misschien een gezellige picknick langs de Linge?

Regen verwacht op de afgesproken dag? Geen probleem, je spreekt dan gewoon een nieuwe datum met ons af. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit geldt overigens ook wanneer de verwachte temperatuur boven de 30 graden uitkomt.

Je bepaalt zelf het tempo, Je bepaalt zelf waar en wanneer je stopt

*Geldt voor iedereen  die voor 1 juli 2015 het auto-rijbewijs (B) heeft gehaald.  

Bekijk hier onderstaand filmpje om alvast in de sfeer te komen.

E-mailen
Bellen
Map