Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

              Reserveer een leuke rit door de Betuwe

informatie

Laatste nieuws

TractorSpoor is verhuisd! 
Vanaf 1 maart 2023 worden de tractorritten verzorgd door Erwin en Loïs .  
Je vertrekt dan vanaf hun prachtige oude poldermolen in Geldermalsen!

 

Het concept, de routes en de tractoren blijven nagenoeg hetzelfde, alleen het vertrekpunt wijzigt:  Watermolenweg 8, 4191PN, Geldermalsen


WELKOM BIJ TRACTORSPOOR

U heeft ze vast wel eens zien rijden, prachtige tractoren uit de jaren 50. Zij hebben een groot deel van hun leven gewerkt voor de boer en nemen u mee voor een rit door de natuur van de prachtige Betuwe en over de dijkjes langs de rivier de Linge. Jij mag de hele dag zelfstandig op pad met zo'n mooie oldtimer!


De ultieme manier van onthaasten!

U heeft nu de mogelijkheid om zelf plaats te nemen achter het stuur en zelfstandig op pad te gaan. Er is ruimte voor 2 passagiers. De passagiers zitten gezellig naast je op de spatborden. Een tractorrijbewijs heeft u niet nodig, een autorijbewijs is voldoende.* U krijgt een uitgebreide instructie vooraf om het besturen van de tractor onder de knie te krijgen. Leerzaam en leuk! 
Daarna ben je "eigen baas" en ga je op pad met je tractor om de prachtige Betuwe te verkennen.

*Geldt voor iedereen  die voor 1 juli 2015 het auto-rijbewijs (B) heeft gehaald.  


De allermooiste routes door de Betuwe

De routes die wij voor je hebben uitgezet voeren hoofdzakelijk over de dijken langs de prachtige rivier de Linge. Je rijdt door vele schilderachtige dorpjes en prachtige natuurgebieden.
In het routeboekje staan leuke "weetjes" over de omgeving waar je door rijdt.
Onderweg heb je ruimschoots de tijd om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan een molen, museum, restaurant, boomgaard of één van de verkoopkraampjes met lokale producten langs de weg.... of misschien een gezellige picknick ergens langs de Linge?


Bekijk hier het filmpje om alvast in de sfeer te komen.

E-mailen
Bellen
Map