Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

              Reserveer een leuke rit door de Betuwe

Hoe  ziet uw dag eruit?

We ontvangen u bij onze molen in ons eigenhandig verbouwde keetje in jaren '50 stijl. We beginnen met een bakje koffie/thee met wat lekkers. Dan nemen we samen de praktische zaken door. U krijgt uitleg over het besturen van een tractor op de openbare weg.


Of tractor rijden moeilijk is? Onze ervaring is dat iedereen het rijden snel onder de knie heeft. U krijgt veel handige tips van ons, zodat u zich straks helemaal op uw gemak voelt en vol vertrouwen aan het avontuur kan beginnen.

Onze tractoren gaan niet harder dan 16 km/u, dat is ongeveer even snel als iemand die rustig fietst. Dit is de ideale snelheid om rustig van de omgeving te genieten!

Wij hebben meerdere routes in het programma. We kijken samen wat voor u de best passende route is.
Vervolgens gaan we naar de tractor om de praktijk te oefenen. Zodra u het besturen onder de knie hebt, gaat u zelfstandig op pad.

Onderweg... Onderweg...

Eenmaal onderweg bepaalt u zelf het tempo en beslist u waar u wilt stoppen. U heeft tijd genoeg om al het moois onderweg te bekijken en te genieten van de omgeving.
Aan het eind van de dag, levert u de tractor weer in bij de Watermolen. We hopen dat u terug kunt kijken op een mooie dag. Als u dat leuk vindt, kunt u een overnachting boeken in ons natuurhuisje en nog wat langer genieten van deze mooie omgeving.

E-mailen
Bellen
Map