Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

De beschikbaarheidskalender voor seizoen 2023 wordt in december gepubliceerd

Over onze Oldtimers

Let op: Tijdens het seizoen 2022 worden slechts 2 tractoren ingezet voor verhuur. De maximale groepsgrootte is dus 6 personen (3 personen per tractor) 

Begin jaren vijftig verruilde de, wat rijkere, boer zijn paard voor een heuse tractor. Een enorme vooruitgang! Ineens kon er veel meer land worden bewerkt in dezelfde tijd. Ook werd het werk van de boer (en paard) een stuk minder zwaar.  

Sommige van onze tractoren waren ooit die allereerste tractor van een boer...

Deze oldtimers hebben lange tijd dienst gedaan op het boerenbedrijf en hebben uiteindelijk ruimte gemaakt voor modernere tractoren. Vaak bleven deze oude beestjes nog een tijdje dienst doen als tweede tractor om hierna op de sloop te belanden.  

Gelukkig zijn er ook een aantal oldtimer-tractoren bij liefhebbers terecht gekomen waar zij vervolgens zijn teruggebracht in originele staat. Met name deze tractoren hebben wij gekocht en verder klaargemaakt voor de verhuur. De kans is dus groot dat jij op zo'n eerste tractor van de boer terecht komt!  

Het besturen van een oldtimer-tractor is redelijk eenvoudig en vooral erg leuk! Onze tractoren gaan niet harder dan 16 km/u. Dit is de perfecte snelheid om optimaal van de prachtige Betuwe te genieten.

Hieronder een overzicht van onze tractoren.
Door op de foto van één van onze tractor te klikken krijg je meer informatie over de betreffende tractor.  

 

E-mailen
Bellen
Map