Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

              Reserveer een leuke rit door de Betuwe

Praktische informatie

 

Tijden
In overleg met u bepalen we de aanvangstijd.
We ontvangen u vanaf 9:00 uur. 
We verwachten u en de tractor uiterlijk om 19:30 uur terug.
Voor Info en vragen zijn wij te bereiken tussen 18.00 en 21.00 uur 


Melkbus en jutezak achterop de tractor

Wat krijg je mee?
- Routebeschrijving.
- Een kan koffie en/of thee.
Een jute zak met: poncho en zonnehoed, waarin u ook een trui,
   jas of tas kan opbergen.
- Een gekoelde melkbus om (meegebrachte) eten/lunchpakket en    drinken in te bewaren.
- Eventueel besteld lunchpakket en blikjes fris.


Brandstof 
De brandstof voor de tractorrit is inbegrepen in de prijs. Er zit altijd voldoende brandstof in de tank om de rit uit te rijden.


Problemen onderweg
Mocht u onderweg nog vragen hebben of problemen tegen het lijf lopen, wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en zo nodig snel ter plekke om eventuele problemen op te lossen.

Rijbewijs 1952

Rijbewijs
Iedereen die het autorijbewijs (B) heeft gehaald vòòr 1 juli 2015 mag op onze tractoren rijden. 
Heeft u uw autorijbewijs ná 1 juli 2015 gehaald, dan mag u niet rijden op een tractor. Hiervoor moet u een apart tractorrijbewijs (T) hebben.
Het rijbewijs wordt op de dag van huur gecontroleerd en gekopieerd. Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen, dit is echt noodzakelijk!


Het weer
Het weer in Nederland is slecht te voorspellen. De oldtimers hebben geen dak, als het regent wordt u nat. In de jute zak vindt u poncho's voor een eventuele bui onderweg. 
Mocht de regen een te grote belemmering zijn voor een heerlijk dagje tractor rijden, dan mag u zelf besluiten de tractorrit op een andere dag alsnog te doen. Hiervoor wordt, in overleg met ons, een nieuwe datum afgesproken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 
Als er een koude dag wordt voorspeld, kleedt u dan warm aan. Tip uit grootmoeders tijd: Stop een paar oude kranten onder je jas voor extra warmte. Dat deed de boer in de jaren vijftig ook. 


Betaling
- Factuur: De betaling dient vooraf volledig betaald te zijn. Zodra de factuur betaald is, is uw reservering definitief.  Een definitieve reservering kunt u tot 2 weken van tevoren annuleren, er wordt dan wel €20,- administratiekosten in rekening gebracht.
Als u een definitieve reservering annuleert binnen 2 weken voor aanvang, dan wordt 50% van het totale offertebedrag in rekening gebracht. 
- Borg: Voordat u aan de rit gaat beginnen, moet de borg van € 250,- (per tractor) in ons bezit zijn. U mag de borg contant meenemen of op de dag zelf via een Tikkie of betaalverzoek op onze rekening overmaken.  
- Verzekering: De huurprijs die je betaalt, is inclusief een WA-verzekering.


Privacy
Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.
De informatie die u bij ons achterlaat, wordt NOOIT gedeeld met derden. 


Reserveren
Reserveren kan via de Reserveringspagina. 

Na het verzenden van het reserveringsformulier nemen we contact met u op om de details te bespreken. Hierna krijgt u van ons een offerte/rekening toegestuurd via de mail.
Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u het afgesproken bedrag overmaken en is de reservering definitief.


Vragen of opmerkingen? 
Bel, mail of stuur ons een bericht via de contactpagina.

Wij beantwoorden uw vragen graag.

E-mailen
Bellen
Map