Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

              Reserveer een leuke rit door de Betuwe

Beschikbaarheidskalender / Reserveren

Reserveren

Wil je reserveren ? Je kan dit telefonisch doorgeven, mailen of onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om kennis te maken en e.e.a. door te spreken. Heb je speciale wensen? Vertel het ons!
Betreft het een verassing en wil je daarom niet gebeld worden? Geef dit dat aan op onderstaand formulier bij "vragen en "opmerkingen".
 Wij nemen dan contact met je op. 

Na dit gesprek/overeenkomst ontvang je van ons een offerte of factuur per email. Zodra het afgesproken bedrag op onze rekening staat is de reservering definitief.

Tijdens seizoen 2023 zijn slechts 2 tractoren beschikbaar voor verhuur. 
De maximale groepsgrootte is dus 6 personen (3 per tractor)

Een definitieve reserveringen kan tot 2 weken van te voren worden geannuleerd, hiervoor wordt €25,- in rekening gebracht.
Indien een reservering binnen 2 weken voor afgesproken datum wordt geannuleerd dan wordt 50% van het totale huurbedrag (excl. evt. borg) in rekening gebracht.

Heb je vragen? Bellen is dan het snelste maar je mag ons natuurlijk ook een mail sturen of het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij proberen altijd dezelfde dag nog te reageren. 

Wat gebeurt er met de gegevens die u bij ons achterlaat ? Lees hiervoor ons Privacy Statement.
Voor inzage in de Algemene Voorwaarden 2023, volg deze link 


E-mailen
Bellen
Map