Zelfstandig op pad door de Betuwe op een                    Oldtimer Tractor !

Op 13 augustus jl. is er weer een persconferentie geweest. Wij gaan door met max 2 tractoren per dag. Lees hierover op onze Corona-pagina

Reserveren/Beschikbaarheidskalender

Na invullen en versturen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om kennis te maken en e.e.a. door te spreken. Heb je speciale wensen? Vertel het ons!
Betreft het een verassing en wil je daarom niet gebeld worden? Geef dit dat aan op onderstaand formulier bij "vragen en "opmerkingen".
 Wij nemen dan via mail contact met je op. 
Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte of factuur per email. Zodra het afgesproken bedrag op onze rekening staat is de reservering definitief.

Een definitieve reserveringen kan tot 2 weken van te voren worden geannuleerd, hiervoor wordt €20,- in rekening gebracht.
Indien een reservering binnen 2 weken voor afgesproken datum wordt geannuleerd dan wordt 50% van het totale huurbedrag (excl. evt. borg) in rekening gebracht.

Heb je vragen? Bellen is dan het snelste maar je mag ons natuurlijk ook een mail sturen of het contactformulier invullen op onze contactpagina. Wij proberen altijd dezelfde dag nog te reageren. 

Op de kalender, onderaan deze pagina, kan je zien of er nog tractoren nog vrij zijn.

Wat gebeurd er met de gegevens die u bij ons achterlaat ? Lees hiervoor ons Privacy Statement.
Voor inzage in de Algemene Voorwaarden, volg deze link 

Voordat je reserveert, lees eerst ons nieuws m.b.t. het Corona-virus. Klik HIER

 

 

E-mailen
Bellen
Map